Forside

Hypnotisør i Espergærde, nær Helsingør, tilbyder hypnose terapi behandling og Rosenmetoden (afspændings massage)

Hypnose terapi, Rosenmetoden og afspændings massage giver mulighed for behandling af angst – stress – depression – lavt selvværd – spændte, låste og ømme muskler – migræne, samt hvis du føler dig træt og uoplagt.

Hypnotisør, Hypnoterapeut, Rosenmetoden og afspændings massage

I min klinik, centralt beliggende i Espergærde. ca.10 min. gang fra stationen med forbindelse til og fra København, tilbyder jeg en helhedsorienteret hypnose/hypnoterapi behandling, samt afspændingsmassage og Rosenmetoden. Hypnose er en effektiv hjælp til at løse en række psykologiske lidelser. som for eksempel forskellige former for angst, depression, stress, og lavt selvværd.

Afspændings massage: Er en behagelig afslappende og rolig behandling, hvor kroppen har mulighed for at slippe af med spændinger, uro samt muskelsmerter.

Rosenmetoden kan være en mulighed for dig, der går rundt med spændte, låste og ømme muskler, for dig med migræne, for dig der er træt og uoplagt, for dig der ønsker en behagelig afstressende stund for dig selv og måske opnå en større kontakt med din krop, og for dig der ønsker at blive fri af gamle traumer.

Min klinik ligger på Skjolds vej 5 3000 Helsingør, sammen med flere andre behandler.

Fordelene ved at arbejde med sig selv

Da der kan være mange årsager til vores problemer, finder vi ofte de bedste løsningsstrategier ved at se vores livssituation i så bredt et perspektiv som muligt, hvilket jeg er uddannet til at hjælpe med, i behandlingen går vi ned i dit underbevidste sind, eller dine spændinger, der holder dig tilbage, du får nogle nye tankemønstre, samt en mulighed for at finde ind til dit eget selv – hvem du er og der sker måske en transformation, fra den du tror du er, til den du virkelig er.

Du kan begynde forandringen af dit liv i dag. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig uforpligtende på telefon 3022 6877.

Afspændings massage & Rosenmetoden

I mange år har den vestlige verdens definition på sundhed været fraværd af symptomer. Men at vi ikke er syge, er ikke ensbetydende med, at vi lever med den fulde livskraft, som vi kunne. For alle mennesker har et enormt, ubrugt potentiale for selvhelbredelse i sig.

Læs om eksempler på hvad rosenmetoden kan gøre for dig.

Hypnose

Gennem de seneste årtier er der blevet forsket meget i hypnose. Dokumentationen er omfattende og viser, at hypnoterapi er et særdeles effektivt middel til løsning af følelsesmæssige problemer. Endvidere viser forskning på området, at behandlingsformen er uden særlige bivirkninger, når den bliver udført rigtigt.


Eksempler på behandlings-muligheder

Læs om flere eksempler på siden om behandlings-muligheder.

Tid Til Forandring i medierne

TV2 Lorry


Helsingør Dagblad
Andreas bestod køre-prøven efter hypnose

Onlinemagasinet Rezonanz
Liselotte 49 år: Rosenmetoden hos Lars Lauge er den bedste investering i mit helbred, som jeg nogensinde har gjort. Det kan bedst betegnes som en genfødsel, og følelsen af at have sluppet af med en livslang smerte, sorg og angst, er en utrolig lettelse. Det er som om livet er blevet mildere og jeg er blevet fri.
 
KONTAKT
E-mail: ttforandring@gmail.com
Telefon: 29 91 65 10

Skjolds vej 5
3000 Helsingør- Nordsjælland

(20 min gang fra Helsingør station)
 


Lars Lauge Borre
Hypnotisør & Hypnoterapeut
 samt Rosenterapeut.
 
Det er ikke den stærkeste art, der overlever. Heller ikke den mest intelligente. Det er den, der er mest modtagelig for forandring.
Citat: Charles Darwin

 

 

Læs artikel fra Psykologi