Hypnose

Hypnose Terapi

Indenfor hypnose, har man i dag udviklet en meget effektiv terapiform, som vi kalder hypnoterapi, hvis positive virkning i dag er en veldokumenterede former for terapi.

Vi kender tilstanden fra, når vi falder i staver, mens vi kigger ud af vinduet i et tog, eller når vi holder for rødt lys i trafi kken og ikke lægger mærke til, at lyset er skiftet til grøn.

Når du er i hypnose, befinder du dig i samme tilstand, men i stedet for, at den er opstået spontant, er du blevet guidet hen i den af din hypnoterapeut. Trancen er dermed blevet til det, vi kan kalde for en særlig målrettet kommunikation mellem dig og din terapeut.

Gennem de seneste årtier er der blevet forsket meget i hypnose. Dokumentationen er omfattende og viser, at hypnoterapi er et særdeles effektivt middel til løsning af følelsesmæssige problemer.

Endvidere viser forskning på området, at behandlingsformen er uden særlige bivirkninger, når den bliver udført rigtigt.

Jeg har arbejdet professionelt med hypnose er uddannet hypnotisør og hypnoterapeut.

Hvad kan behandles:

Der er ikke to mennesker, der er ens
Der er ikke to mennesker, der er ens. Heller ikke to behandlinger. Derfor er det vigtigt, at du selv er med i behandlingen fra start til slut. Den skal passe til netop dig og foregå i dit tempo.

Inden du beslutter dig for at anvende hypnoterapi, skal du gøre dig klart, at det ikke er alle mennesker og alle sygdomme, der kan behandles på den her måde. Så vær ærlig over for både dig selv og mig i vores indledende samtale.

Personer der lider af skizofreni eller har fået stillet diagnosen "borderliner" kan eksempelvis ikke hjælpes med hypnoterapi. Ligeledes må du ikke tage nogen form for følelsesdæmpende medicin. Det lægger dine følelser i dvale, og du får ikke noget ud af behandlingen.

Lider du af epilepsi, kan det ligeledes være problematisk, og vi skal have en grundig snak først. En behandling er ikke umulig, men hvis du får anfald ofte, kan det ikke anbefales.

Hypnose kurerer naturligvis ikke alt, for som alle andre behandlingsformer har den sine begrænsninger. Men der er god dokumentation for behandlingen af de mest almindelige følelsesmæssige lidelser ved hjælp af hypnoterapi.

Min klinik ligger i Espergærde nær Helsingør sammen med flere andre behandlere.

 
Hvad er hypnose?
Hypnose er en af verdens ældste behandlingsformer.
 
KONTAKT
E-mail: ttforandring@gmail.com
Telefon: 29 91 65 10

Skjolds vej 5
3000 Helsingør- Nordsjælland

(20 min gang fra Helsingør station)
 


Lars Lauge Borre
Hypnotisør & Hypnoterapeut
 samt Rosenterapeut.
 
Det er ikke den stærkeste art, der overlever. Heller ikke den mest intelligente. Det er den, der er mest modtagelig for forandring.
Citat: Charles Darwin

 

 

Læs artikel fra Psykologi