Hypnose

Udtalelser fra hypnose og hypnoterapi, samt rygestop behandling.

(Mand med Præsentationsangst)
Hej Lars – jeg har lagt besked på din telefonsvarer, men det kan være at du ser mailen først. Jeg lovede dig en tilbagemelding når der var gået et stykke tid.

Jeg var hos dig kort før jul til behandling for ”præsentationsangst” :-), og det har tilsyneladende haft effekt. I hvert fald har jeg ikke haft angstanfald siden, på trods af at der har været mange situationer hvor det kunne være ”relevant”. Jeg vil dog alligevel gerne se dig én gang mere, for at gøre min tilstand endnu mere stabil.


(Afskedstale for medarbejder)
Jeg fik ikke givet dig en tilbagemelding på min "afskedstale" til en af mine medarbejdere....det beklager jeg. Men jeg er delvist undskyldt, idet jeg - samme eftermiddag / aften - som arrangementet blev afholdt fik det dårligt. Jeg havde allerede noget forkølelse i kroppen da jeg var på besøg hos dig - og det har altså været starten på min influenza-tilstand. Anyway, jeg var så tvunget til at stå op fra sygelejet fredag-søndag, idet jeg har haft flyttet hele weekenden og overdraget min tidligere bolig til nogen lejere!!! Nu er jeg så nogenlunde på højkant - så her en feedback på seancen.

Hele tirsdagen - hen til arrangementets afholdelse - havde jeg det fint. Ingen særlig spænding. Da så receptionen starter, så begynder jeg at få lidt sommerfugle i maven, men ikke nogen voldsom uro. Jeg får da også holdt min tale - det var ikke 100% super og tiptop - men det var fint nok. Jeg var i hvert tilfælde tilfreds. Eneste minus var da jeg skulle skåle for medarbejderen; her blev det lidt kluntet, men - igen - ikke noget der ødelagde helhedsbilledet. Alt i alt gik det fint. Jeg kan dog ærgre mig over at jeg liiiige glemte at prikke mig selv på hånden - du ved, lige glemte at minde mig om de små ting der gør det lidt lettere.

Nå, men uanset hvad har det været givtigt med nogle samtaler - det er jeg sikker på.


(Kvinde med højdeskræk)
En tilbagemelding fra mig. Jeg er p.t. i USA med min familie. Har været oppe i Empire State Building med elevator, bor på hoteller med elevatorer, kører med dem uden problemer, dejligt at mit problem ikke skal ødelægge min ferie". Jeg er utroligt stolt af mig selv. Tak.


(Mand med neglebidning)
Hele mit liv (43 år) har jeg været besat af neglebidning, men efter en behandling under dine "vinger", - har jeg IKKE bidt negle, mit selvværd er steget et par grader, - herligt og tusind tak;-)


(Ung kvinde med eksamensangst)
Det gik rigtig godt til eksamen.. jeg var rolig, afslappet og fokuseret jeg fik 7 og blev student… det var helt fantastisk.. Mange tak for hjælpen.. har anbefalet dig til alle jeg kender.. for det har virkelig hjulpet mig, at jeg har været oppe hos dig.."


(Kvinde jeg fulgte med til tandlægen, paradentose behandling)
Tak for sidst, jeg syntes at det var utroligt, at det kunne være rart at være hos tandlægen. Jeg havde overhovet ingen smerter hverken under behandlingen eller efter behandlingen hos tandlægen, jeg havde ellers frygtet det værste. Tandlægen var noget forundret over at det kunne lade sig gøre uden bedøvelse, Tandlægen var 7 mm. oppe under fortænderne.


(Fra en kvinde der havde stress, søvnproblemer, familieproblemer)
Hej Lars.
Det går bare fantastisk godt.

Jeg besluttede mig, efter at have været hos dig, ikke på nogen måde at lade mig stresse – og det har jeg efterlevet. Jeg har fået nyt job og har lige sagt op i dag. Det var en skøn følelse.

Har fået talt ud med begge mine søstre, så det går også fint.

Sover når jeg lægger hovedet på puden, så det kan jo næsten ikke være bedre.

Tusind tak for hjælpen – vil helt sikkert komme igen, hvis jeg skulle få brug for det.


(Fra kvinde med lavt selvværd og depression)
Din behandling har jo hjulpet præcis som du sagde... Det har været dejligt og giver en utrolig selvtillid. Jeg har fået et helt andet syn på livet, tak for de mange gode oplevelser. Det var virkeligt spændende at blive født på ny, jeg har det også i dag som om, at jeg er blevet født på ny.


(Fra mor til 12 årig pige med nåleskræk)
Min datter var d. ..... i behandling hos dig pga. angst for at blive stukket med en nål. Lige en tilbagemelding, hun har idag fået sin 12 års vaccine (MFR). Ingen problemer, det var en succesoplevelse for hende. Tak for hjælpen.


(Fra en talentfuld judo kæmper der skulle til DM)
Det gik rigtigt godt i alle mine kampe, jeg kunne virkelig mærke at jeg var blevet sat op til det her dm. Jeg blev nr. 3, så til næste år vil jeg længere op på skamlen. Lars jeg ringer når jeg føler, at jeg skal have lidt hjælp igen.
Lige nu er jeg bare helt oven på.
Mange tak for hjælpen.


(Fra en golf spiller)
Det går rigtigt godt med mit golf spil, efter at jeg har været oppe hos dig. Dem jeg plejer at spille med har undret sig en hel del, jeg har ikke fortalt dem at jeg har været oppe hos dig. Det er vores hemmelighed. Tak Jeg ringer, hvis jeg får problemer igen.


(Fra en far til en talentfuld tennis spiller)
Det gik godt i weekenden. P… vandt alle sine kampe, så han var helt oven på. Det er utroligt, hvad det har gjort ved hans spil, efter at han har været oppe hos dig. Jeg ringer igen inden næste stævne og får en tid mere.


(Mand med lavt selvtillid/selvværd)
Jeg er utrolig glad for de teknikker du har lært mig/selvhypnosen.

Det har helt sikkert givet mig et skub i den rigtige retning. Bare det at vide at jeg kan skabe de ressourcer på det givne tidspunkt jeg har brug for det, gør livet meget lettere. Jeg kan mærke at selvtilliden virkelig begynder at hammer igennem. Det er for fedt”.


(Kvinde med flyskræk)
Lige en lille tilbagemelding på min tur til Spanien.

Jeg var faktisk slet ikke nervøs på vej til lufthavnen. Jeg havde overskud til at læse, snakke og pjatte i lufthavnen. Selvom der kort tid efter start, kom lidt turbulens, så var jeg utroligt nok helt rolig, det var sådan at min mand gjorde store øjne. Turen hjem gik også godt. Tak


(Kvinde med lavt selvværd og ubalance i livet)
Jeg har fået selvværd, hvilket jeg ikke havde før. Jeg har fået meget mere styr på mine følelser og tanker. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på hvor godt jeg har det. Jeg laver stadigt de gode øvelser, du lærte mig morgen og aften. Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af hypnoterapi”. Det er godt at kunne blive støttet hen af vejen, hvis fokus skulle skride”. ”Hypnoterapi er den bedste form for terapi, jeg nogensinde har prøvet”.


(Kvinde med vægtproblemer)
Efter du har fået mig til at stoppe med at ryge for 1 år siden, tænkte jeg at det var på tide at få gjort noget ved min vægt, jeg ville gerne tabe ti kg. Det er nu to mdr. siden, at jeg var hos dig første gang med dette problem. Jeg har på nuværende tidspunkt tabt mig 5 kg, og jeg har aldrig haft det bedre, jeg skal nok også tabe de sidste kg. Hvor er du dygtig til din kunnen. Du er sød og rar, og jeg har følt mig tryg igennem hele terapiforløbet.


(Kvinde ikke ryger i 4 mdr.)
Det har været fantastisk - og samtidig lidt skræmmende.
Jeg synes, at det har været fantastisk, at det har været så let at stoppe med at ryge. Jeg har ikke brugt meget tid på at tænke på savnet af cigaretterne, det er jo nok fordi at jeg ikke savner dem Det synes jeg er stort, når jeg har prøvet nogle af de ting, som jeg frygtede ville være svære:

  • Samvær med andre rygere, hvor jeg kunne dufte tobakken uden at det sagde mig noget.
  • Oplevelse af meget pludselige og stressede situationer, hvor jeg har været meget rolig.
Jeg render rundt og anbefaler dig til højre og venstre. Fortsat god arbejdslyst.


(Mand ikke ryger i 3 mdr.)
Jeg er dybt imponeret af din faglighed. Jeg har haft det strålende siden første kursus, jeg har ingen problemer, med at lade cigaretterne være, jeg nyder det faktisk, en masse dufte og maden smager utroligt. I det hele taget syntes jeg at jeg har fået det det både psykisk og fysisk bedre, selv om at jeg har taget 2 kg. på. Min familie er også meget stolte af mig, jeg var den eneste ryger tilbage i familien. Jeg har respekt for dig og dine evner.


(Kvinde ikke ryger i 6 mdr.)
De første dage var ikke svære, men efter anden uge blev der spist mange gulerødder, efter den 3 uge har jeg ikke haft nogen problemer. Jeg har taget, lad os kalde det, 3 små kg. på. Jeg er stolt af mig selv, jeg havde aldrig troet at jeg skulle have holdet op med at ryge, det havde jeg nok heller ikke gjort, hvis det ikke var for dette behagelige rygestop kursus. Jeg må nok indrømme, at jeg endeligt bare ville tage kurserne sammen med min veninde og havde regnet med, at jeg ville blive en af dem, der skulle have mine penge igen. Jeg kan varmt anbefale denne behagelige metode, da jeg aldrig selv havde drømt om, at jeg skulle blive ikke ryger. P.S. min veninde er også stoppet.


(Mand ikke ryger i 5 mdr.)
Den første uge gik hurtigt, jeg savnede ikke smøgerne og jeg havde en masse at lave. Den første måned. kan kort beskrives med at stoltheden, glæden og friheden dominerede. Efter en måned: redskaberne og glæden blev mindre, styrken svækket let, jeg faldt i til en fest. Første gang jeg deltog på kurset blev jeg utroligt provokeret og i dårligt humør. Dette blev taget alvorligt af Lars Borre, så det var ingen skam at vende tilbage og få en tur til. Anden gang var så lykkens gang. Glæden og sejren blev så også meget større. Jeg er glad for at, min familie ikke længere skal have en ryger i huset. Jeg er glad for, at min vejrtrækning er blevet så meget bedre. Jeg sørger for at forkæle mig selv, og klappe mig selv på skulderen for hver dag der går godt.


(kvinde ikke ryger i 3 mdr.)
Jeg vil bare lige takke dig, jeg er efter 3 mdr. stadig røgfri, det har været rimelig let, men der har dog været få øjeblikke, hvor jeg har haft trang til at ryge, men de var hurtigt overstået. 1000000000 tak, det er de bedste penge, jeg her givet ud. God jul og godt nytår til dig".


(Mand ikke ryger i 4 mdr.)
Jeg vil gerne have lov til at takke dig for din hjælp med mit rygestop, som med din hjælp er blevet til en succes. Jeg har ikke røget siden, jeg har været oppe hos dig. Det var min sidste smøg, jeg røg inden vi gik i gang, det er lidt underligt når jeg har røget i 30 år. Men jeg har ikke haft trang siden, min mad smager bedre, mit tøj og fingre lugter bedre, huset lugter bedre og jeg kunne blive ved med fordelene.

 
Hvad er hypnose?
Hypnose er en af verdens ældste behandlingsformer.
 
KONTAKT
E-mail: ttforandring@gmail.com
Telefon: 29 91 65 10

Skjolds vej 5
3000 Helsingør- Nordsjælland

(20 min gang fra Helsingør station)
 


Lars Lauge Borre
Hypnotisør & Hypnoterapeut
 samt Rosenterapeut.
 
Det er ikke den stærkeste art, der overlever. Heller ikke den mest intelligente. Det er den, der er mest modtagelig for forandring.
Citat: Charles Darwin

 

 

Læs artikel fra Psykologi